Linoleumsgulv har lang levetid og høj slidstyrke

Linoleum er et slidsikkert og praktisk valg lavet af 100% naturmaterialer. Hvis du overvejer et linoleumsgulv, kan vi tilbyde farveprøver. Således kan du finde det visuelle udtryk, som passer til dig eller din virksomheds behov og ønsker.

Linoleumsgulv

Praktisk og lav omkostning

Med over 20 års erfaring har vi opnået store kompetencer med at lægge linoleumsgulv for større erhvervskunder såvel som privatkunder. Vi sikrer os at du er med i hele projekt- og eksekveringsfasen, således at projektet forløber præcis som du ønsker det.

Har du behov for et ekstra og kreativt touch når du skal have lagt linoleumsgulv, så er vi eksperter i at tænke ud af boksen. Vi kan skræddersy en løsning således, at dit nye linoleumsgulv passer ind i dit hjem eller til din virksomheds identitet.

Vi har base i Roskilde og servicerer i Københavnsområdet og hele Sjælland.

Linoleum består af 100% naturlige materialer, og kan anvendes i adskillige typer af rum. Linoleumsgulv er slidstærkt, nemt at gøre rent og har lave omkostninger gennem hele levetiden, hvilket ofte gør det til et praktisk valg.

Materialet har også mange muligheder i forhold til det visuelle. Et linoleumsgulv kan eksempelvis trykkes med farver og grafiske logoer, der kan tilkendegive rummets ønskede visuelle udtryk. I projektfasen tilbyder vi rådgivning omkring farvespil og mønstre, ligesom vi også leverer grafiske prøver hvis du har behov for det.

Vi har overblikket gennem hele forløbet

En løsning med linoleumsgulv starter med en projekteringsfase, hvor vi tager en snak med dig og din virksomhed omkring projektet. Vores erfarne gulventreprenør besigtiger opgaven. Dermed er vi fra start opmærksomme på alle de udfordringer der måtte være. Det kan eksempelvis være, at en bygnings arkitektur kræver et særligt touch.

Vi rådgiver og vejleder gerne til hvilket linoleumsgulv er passer til dine behov. Om det skal være et klassisk eller specialdesignet gulv.

Viser det sig imidlertidig at det er en hel anden gulvtype som er optimal for dig, hjælper vi blandt andet med:

Kontakt os i dag på telefon 61 40 48 48 og lad os tage en snak om dine behov og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning for dig. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud