Vil du gerne ringes op?

Praktisk og lav omkostning

Med over 20 års erfaring har vi opnået store kompetencer med at lægge linoleumsgulv for større erhvervskunder såvel som privatkunder. Vi sikrer os at du er med i hele projekt- og eksekveringsfasen, således at projektet forløber præcis som du ønsker det.

Har du behov for et ekstra og kreativt touch når du skal have lagt linoleumsgulv, så er vi eksperter i at tænke ud af boksen. Vi kan skræddersy en løsning således, at dit nye linoleumsgulv passer ind i dit hjem eller til din virksomheds identitet.

Vi har base i Roskilde og servicerer i Københavnsområdet og hele Sjælland.

Linoleum består af 100% naturlige materialer, og kan anvendes i adskillige typer af rum. Linoleumsgulv er slidstærkt, nemt at gøre rent og har lave omkostninger gennem hele levetiden, hvilket ofte gør det til et praktisk valg.

Materialet har også mange muligheder i forhold til det visuelle. Et linoleumsgulv kan eksempelvis trykkes med farver og grafiske logoer, der kan tilkendegive rummets ønskede visuelle udtryk. I projektfasen tilbyder vi rådgivning omkring farvespil og mønstre, ligesom vi også leverer grafiske prøver hvis du har behov for det.

Vi har overblikket gennem hele forløbet

En løsning med linoleumsgulv starter med en projekteringsfase, hvor vi tager en snak med dig og din virksomhed omkring projektet. Vores erfarne gulventreprenør besigtiger opgaven. Dermed er vi fra start opmærksomme på alle de udfordringer der måtte være. Det kan eksempelvis være, at en bygnings arkitektur kræver et særligt touch.

Vi rådgiver og vejleder gerne til hvilket linoleumsgulv er passer til dine behov. Om det skal være et klassisk eller specialdesignet gulv.

Kontakt os i dag på telefon 23 96 76 95 og lad os tage en snak om dine behov og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning for dig. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud.

Få et godt tilbud på Vinylgulve Trægulve Tæpper Linoleumsgulve

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Se et udvalg af vores anmeldelser

5 ud af 5
Baseret på 12 anmeldelser

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi er eksperter i gulvbelægning

Udvalg af vores samarbejds­partnere

 

© Copyright - Danish Floor System ApS