Optimale løsninger med tæpper

Hos Danish Floor System har vi samarbejdsaftaler med tæppeproducenterne Ege og Danfloor. Dette sikrer, at du altid får den bedste kvalitet af tæpper til konkurrencedygtige priser.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Tæpper af højeste kvalitet

Som virksomhed er det vigtigt at have fokus på, at arbejdsklimaet er optimalt for kollegaer og medarbejdere. Kvalitetstæpper og andre gulvtekstiler er ofte det bedste valg, da de skaber akustik og komfort i eksempelvis større rum.

Igennem vores aftaler med vores anerkendte producenter er vi sikret tæpper af højeste kvalitet og slidstyrke. Ved montering af tæpperne tager vi alle forbehold og samarbejder med eventuelle tegnestuer og byggefirmaer således, at du og din virksomhed får den mest optimale tæppelægning.

I kontormiljøer, gangarealer og mødelokaler hvor der dagligt færdes mange mennesker, er det vigtigt at tæppet er slidstærkt og nemt at rengøre. Vi forhandler udelukkende tæpper af højeste kvalitet fra vores producenter, som kan holdes flotte i mange år ved nem vedligeholdelse.

Alle tæpperne lever op til professionelle krav om slidstyrke og rengøring. Vi rådgiver dig gerne om optimal vedligeholdelse og pleje af det valgte gulvtæppe.

Væg-til-væg tæpper fungerer ofte lyddæmpende

Væg-til-væg tæpper skaber en gennemgående komfort og indbydende atmosfære for dig og din virksomhed, som samtidig har et behageligt underlag. Vores tæpper er af højeste kvalitet og nemme at gøre rene. Det gør dem både praktiske og pæne i mange år.

Vi har stor erfaring i at lægge væg-til-væg tæpper, og af den årsag kan vi garantere et tilfredsstillende resultat. Vi tilbyder desuden grundig rådgivning om den mest optimale pleje af det valgte væg-til-væg gulvtæppe.

Hvad siger vores kunder?

Se et udvalg af
vores anmeldelser

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Trappeløbere kan skabe ekslusivitet i opgange

Skab en indbydende og komfortabel trappe, samtidig med at akustikken forbedres i opgangen. Man kan skabe et spil af farver der er tilpasset virksomhedens identitet, og som byder dig og dine gæster velkommen.

Vores dygtige gulvmand sørger for hele processen i dialog med dig og din virksomhed – fra levering til montering. Vi garanterer et professionelt resultat af høj håndværksmæssig kvalitet.

Tæppeløber skaber et behageligt arbejdsklima

I et kontormiljø hvor der er travlt med mange mennesker, kan lydgener fra gangarealerne påvirke arbejdsmiljøet i negativ retning. Tæppeløbere er med til at skabe et behageligt arbejdsklima med deres lyddæmpende egenskaber, samtidig med at de er nemme at rengøre. Få skræddersyet farver der passer til din virksomheds identitet.

Vi sikre, at montering og tilskæring foregår i tæt kontakt med dig, således at resultatet bliver fuldstændigt som du ønsker det.

Altid god kvalitet og pris

Vi er din professionelle gulvpartner når det kommer til tæppelægning samt montering af trappeløbere og tæppefliser. Vi benytter markedets bedste tekstilprodukter uanset opgavens omfang, hvilket gælder både tæpper, tæppefliser og trappeløbere. Har du brug for andre gulvløsninger kan vi også være behjælpelige.

Vi kan bl.a. lægge følgende gulvtyper hos dig:

Kontakt os på telefon 23 96 76 95 og lad os få en snak om dine ønsker og behov. Vi vejleder dig til den optimale løsning. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud