Vil du gerne ringes op?

Tæpper af højeste kvalitet

Som virksomhed er det vigtigt at have fokus på, at arbejdsklimaet er optimalt for kollegaer og medarbejdere. Kvalitetstæpper og andre gulvtekstiler er ofte det bedste valg, da de skaber akustik og komfort i eksempelvis større rum.

Igennem vores aftaler med vores anerkendte producenter er vi sikret tæpper af højeste kvalitet og slidstyrke. Ved montering af tæpperne tager vi alle forbehold og samarbejder med eventuelle tegnestuer og byggefirmaer således, at du og din virksomhed får den mest optimale tæppelægning.

I kontormiljøer, gangarealer og mødelokaler hvor der dagligt færdes mange mennesker, er det vigtigt at tæppet er slidstærkt og nemt at rengøre. Vi forhandler udelukkende tæpper af højeste kvalitet fra vores producenter, som kan holdes flotte i mange år ved nem vedligeholdelse.

Alle tæpperne lever op til professionelle krav om slidstyrke og rengøring. Vi rådgiver dig gerne om optimal vedligeholdelse og pleje af det valgte gulvtæppe.

Væg-til-væg tæpper fungere ofte lyddæmpende

Væg-til-væg tæpper skaber en gennemgående komfort og indbydende atmosfære for dig og din virksomhed, som samtidig har et behageligt underlag. Vores tæpper er af højeste kvalitet og nemme at gøre rene. Det gør dem både praktiske og pæne i mange år.

Vi har stor erfaring i at lægge væg-til-væg tæpper, og af den årsag kan vi garantere et tilfredsstillende resultat. Vi tilbyder desuden grundig rådgivning om den mest optimale pleje af det valgte væg-til-væg gulvtæppe.

Trappeløbere kan skabe eksklusivitet i opgange

Skab en indbydende og komfortabel trappe, samtidig med at akustikken forbedres i opgangen. Man kan skabe et spil af farver der er tilpasset virksomhedens identitet, og som byder dig og dine gæster velkommen.

Vores dygtige gulvmand sørger for hele processen i dialog med dig og din virksomhed – fra levering til montering. Vi garanterer et professionelt resultat af høj håndværksmæssig kvalitet.

Tæppeløber skaber et behageligt arbejdsklima

I et kontormiljø hvor der er travlt med mange mennesker, kan lydgener fra gangarealerne påvirke arbejdsmiljøet i negativ retning. Tæppeløbere er med til at skabe et behageligt arbejdsklima med deres lyddæmpende egenskaber, samtidig med at de er nemme at rengøre. Få skræddersyet farver der passer til din virksomheds identitet.

Vi sikre, at montering og tilskæring foregår i tæt kontakt med dig, således at resultatet bliver fuldstændigt som du ønsker det.

Altid god kvalitet og pris

Vi er din professionelle gulvpartner når det kommer til tæppelægning samt montering af trappeløbere og tæppefliser. Vi benytter markedets bedste tekstilprodukter uanset opgavens omfang, hvilket gælder både tæpper, tæppefliser og trappeløbere.

Kontakt os på telefon 61 40 48 48 og lad os få en snak om dine ønsker og behov. Vi vejleder dig til den optimale løsning. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Få et godt tilbud på Vinylgulve Trægulve Tæpper Linoleumsgulve

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Se et udvalg af vores anmeldelser

5 ud af 5
Baseret på 12 anmeldelser

Fem stjerner

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Fem stjerner

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fem stjerner

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Fem stjerner

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Fem stjerner

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fem stjerner

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi er eksperter i gulvbelægning

Udvalg af vores samarbejds­partnere

 
Atp logo
Fondens hus logo
Handelsbanken logo
Hvidovre Hospital logo
© Copyright - Danish Floor System ApS