Mange års erfaring med trægulve

Vi tager os af hele processen inkl. planlægningen, og sørger for at alt er som du ønsker det. Vores ekspertise er blandt andet sildeben-, parket- og plankegulve.

Trægulve

Parketgulv er det slidstærke tilbud

Når du skal have lagt et nyt trægulv er vi altid i tæt kontakt med dig. Undervejs i processen rådgiver vi dig i samarbejde med tegnestuer, arkitekter og byggefirmaer, som sikrer at projektet kører i den ønskede retning.

Et par klassiske og populære løsninger er parketgulv og sildebensparket, som kun bliver smukkere med tiden. Derudover tåler disse typer gulve at blive slebet flere gange.

På baggrund af vores mange års erfaring kan vi garantere, at du får et smukt parketgulv som er tilpasset dine og din virksomheds ønsker. Et parket eller sildebensparket forbliver smukt i mange år frem.

Professionel montering – så er du sikret

I forbindelse med montering tilbyder vi altid en vurdering af, hvilke løsninger og produkter der passer bedst ind hos dig eller din virksomhed. Hver gulvløsning er individuel og tager hensyn til eksempelvis gulvets belastning og funktion.

Vi stiller høje krav til vores producenter og leverandører i form af kvalitet, garanti og leveringssikkerhed – på denne måde går vi ikke på kompromis med slutresultatet.

Vi rådgiver gerne om alle former for lægning af parketgulv og trægulv, og vi står for efterfølgende montering så du blot kan læne dig tilbage. Kontakt os på telefon 61 40 48 48 og lad os tage en snak omkring den optimale løsning med trægulve for dig og din virksomhed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud