Opretning af gulve for et godt plant gulv

Bor du i et hus eller en lejlighed med skæve gulve? Eller er hældningen på kontorets gulve forkert? Så kan Danish Floor System hjælpe dig med opretning af gulve så du kommer af med de skæve gulve.

Opretning af gulve

Professionel spartling og opretning

Hvis du render rundt på skæve gulve kan vi hjælpe med at give dine gulve en chance til.
Vi udfører alt inden for opretning af gulve med flydespartel. Således er dine gulve klar til deres nye belægning.

Skæve gulve opstår ofte på grund af slitage, gerne efter gentagne gulvafslibninger eller ved meget gamle gulve. Opretning eller spartling af gulve er en god løsning, hvor du får et plant gulv. Når vi udfører arbejdet har du også en langtidsholdbar løsning.

Vi går op i kvaliteten af vores arbejde. Når vi udfører en opretning af gulve er det derfor altid med en maks. tolerance på ± 2 mm. Dette måles med et retholt på 2,0 meter. På den måde er vi nemlig sikre på at det gulv vi efterlader er så plant som overhovedet muligt.

Opret så dit nye fundament er plant

Har du fået støbt et betongulv og skal du lave lagt gulv ovenpå? Så opretter vi undergulvet og flydespartler – således at gulvet er helt klar til den nye belægning. Vi kan naturligvis også hjælpe med den efterfølgende gulvbelægning.

Vi kan bl.a. lægge følgende gulvtyper hos dig:

Kontakt os på telefon 61 40 48 48 eller skriv til os gennem formularen på siden her for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at komme af med dine skæve gulve, samt efterfølgende lægge dit nye, flotte gulv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud