Vinylgulve er det slidstærke og praktiske valg

Med mere end 20 års erfaring inden for gulventrepriser har vi de rette kompetencer og det rette overblik, når du har behov for lægning af vinylgulv af højeste kvalitet.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Kombinér det praktiske med det kreative

Når du skal have lagt nye gulve, er vinylgulve et praktisk og yderst slidstærkt valg. Det egner sig perfekt til travle områder, som f.eks. i sundhedspleje, uddannelsesinstitutioner og industriområder. Vi kan levere grafiske farveprøver til dig, således at du kan se forskellige muligheder for vinylgulve samt vinylgulvets visuelle potentiale. Således er det nemmere at se det for sig, og finde lige præcis det gulv, du eller din virksomhed ønsker sig. Vi har gennem tiden arbejdet sammen med virksomheder i forskellige brancher, der alle har fået de vinylgulve, de ønskede sig.

Hvis du ønsker et gulv, der ikke har behov for polish eller voks, så er vinylgulve det sikre valg. Derudover er gulvet let at vedligeholde og har mange anvendelsesmuligheder. Skal du f.eks. have lagt gulv i virksomhedens lokaler, kan vinylgulve tilpasses virksomhedens farver eller I kan få påtrykt logo og andet tekst.

Hos Danish Floor System rådgiver vi dig omkring de kreative og praktiske anvendelsesmuligheder ved vinylgulve. Vi hjælper dig og din virksomhed fra start til slut i forløbet gennem tæt dialog. Sådan sikrer vi, at du og din virksomhed får netop det vinylgulv, I har behov for og ønsker jer. At kombinere det praktiske og det kreative ved gulvet, og dermed skræddersy et gulv til dig, er blandt en af vores spidskompetencer. Vi sørger for en gnidningsfri proces, når du ønsker lægning af vinylgulv i din virksomhed.

Hvad siger vores kunder?

Se et udvalg af
vores anmeldelser

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Kontakt os for flotte og praktiske vinylgulve

Ved større løsninger med vinylgulve vil projekteringsfasen altid starte med, at vores erfarne fagmand besigtiger jeres rum og lokaler. Dette skaber udgangspunktet for udarbejdelse af en projektplan, så processen altid er gennemsigtig for dig som kunde.

Vi er engagerede i kreative og brugbare løsninger, hvor eksempelvis farvespil og grafiske logoer kan skabe et unikt præg for dit vinylgulv. Vi hjælper naturligvis med rådgivning og vejledning i valg af farver og mønstre, alt efter rummets anvendelsesform samt dine egne ønsker og behov. Skal du bruge flere gulvtyper til dit projekt, er vi desuden eksperter i alt fra linoleum og tæppefliser til sildebensparket og opretning af gulve.

Vi har base i Roskilde, og vi servicerer hele Sjælland med nye, flotte vinylgulve. Kontakt os på telefon 23 96 76 95 for en god snak om dine behov. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på lægning af vinylgulv.

Få hjælp til vinylgulv

Ofte stillede spørgsmål

Vinylgulv er ekstremt alsidigt og egnet til næsten alle rum i hjemmet eller erhvervsbygninger, såsom sundhedspleje, uddannelsesinstitutioner eller industriområder. Det er særligt fordelagtigt i områder med høj trafik eller risiko for fugt på grund af dets holdbarhed og vandresistens.

Danish Floor System tilbyder skræddersyede løsninger, hvor du kan integrere din virksomheds farver, logoer og grafisk design direkte i gulvet.

Med over 20 års erfaring inden for gulvlægning, starter vores projekter altid med en grundig besigtigelse og planlægning for at sikre en gennemsigtig og tilfredsstillende proces for kunden.

Vinylgulve adskiller sig fra laminat og parket ved at være mere fleksibelt og vandresistent. Det kan efterligne udseendet af mange naturlige materialer meget nøjagtigt, og er ofte mere overkommeligt og nemmere at installere. Vinyl er også mere behageligt at gå på og bedre til lyddæmpning sammenlignet med hårdere gulvtyper.

Ja, vi tilbyder rådgivning og vejledning i valg af farver og mønstre, baseret på rummets anvendelse og dine personlige præferencer.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud