Vil du gerne ringes op?

Kombinér det praktiske med det kreative

Når du skal have lagt nyt gulv er et vinylgulv et praktisk og yderst slidstærkt valg. Det egner sig perfekt til travle områder, som f.eks. i sundhedspleje, uddannelsesinstitutioner og industriområder. Vi kan levere grafiske farveprøver til dig, således at du kan se vinylgulvets visuelle potentiale. Sådan er det nemmere at se for sig, og finde præcis det gulv du eller din virksomhed ønsker sig.

Hvis du ønsker et gulv, der ikke har behov for polish eller voks, så er et vinylgulv det sikre valg. Derudover er gulvet let at vedligeholde og har mange anvendelsesmuligheder. Skal du f.eks. have lagt gulv i virksomhedens lokaler, kan vinylen tilpasses virksomhedens farver eller I kan få påtrykt logo og andet tekst.

Hos Danish Floor Systems rådgiver vi dig omkring de kreative og praktiske anvendelsesmuligheder ved vinylgulve. Vi hjælper dig og din virksomhed fra start til slut i forløbet gennem tæt dialog. Sådan sikre vi at du og din virksomhed for netop det vinylgulv I har behov for og ønsker jer. At kombinere det praktiske ved gulvet samt det kreative og dermed skræddersy et gulv til dig, er blandt en af vores spidskompetencer.

Sådan lægger vi dit vinylgulv

Ved større løsninger med vinylgulv vil projekteringsfasen altid starte med, at vores erfarne fagmand besigtiger jeres rum og lokaler. Dette skaber udgangspunktet til udarbejdelse af en projektplan, så processen altid er gennemsigtig for dig som kunde.

Vi er engagerede i kreative og brugbare løsninger, hvor eksempelvis farvespil og grafiske logoer kan skabe et unikt præg for dit vinylgulv. Vi hjælper naturligvis med rådgivning og vejledning i valg af farver og mønstre, alt efter rummets anvendelsesform samt dine egne ønsker og behov.

Vi har base i Roskilde og vi servicerer hele Sjælland med at lægge vinylgulve. Kontakt os på telefon 61 40 48 48, for en god snak om dine behov. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud.

Få et godt tilbud på Vinylgulve Trægulve Tæpper Linoleumsgulve

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Se et udvalg af vores anmeldelser

5 ud af 5
Baseret på 12 anmeldelser

Fem stjerner

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Fem stjerner

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fem stjerner

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Fem stjerner

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Fem stjerner

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fem stjerner

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi er eksperter i gulvbelægning

Udvalg af vores samarbejds­partnere

 
Atp logo
Fondens hus logo
Handelsbanken logo
Hvidovre Hospital logo
© Copyright - Danish Floor System ApS