Sportsgulve af allerbedste kvalitet

Har du en sportshal, et fitnesscenter eller andet som skal have nyt sportsgulv? Så har vi hos Danish Floor System en løsning, som er perfekt til dig. Vi lægger gummigulve til dit område med fokus på holdbarhed.

Sportsgulve

Professionelle løsninger med slidstærke sportsgulve

Sportsgulve skal holde til en del aktivitet, og det er derfor vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvaliteten. Det kan være både dyrere og mere besværligt i længden. Med over 20 års erfaring i branchen er vi din foretrukne gulventreprenør. Vi skræddersyr altid opgaven til netop dit behov, og sørger for, at din gulvløsning bliver som du ønsker. Vi er klar på at lægge sportsgulv for dig uanset omfanget af opgaven.

Vi har lokation i Roskilde og kommer ud til dig i Københavnsområdet samt resten af Sjælland.

Fordele ved sportsgulve

Der er mange væsentlige fordele ved at bruge sportsgulve til dit projekt. Som nævnt er sportsgulve særligt slidstærke, og kan derfor holde til meget aktivitet i form af sport eller anden form for slid. Endvidere er sportsgulve lette at gøre rent, hvilket kan være en kæmpe fordel, hvis folk sveder meget. En anden fordel er den skridsikre funktion, som sportsgulve tilbyder. Det er desuden krav at have skridsikkert gulv til eksempelvis fitnesscentre og sportshaller.

Vi har fuldt overblik fra start til slut

Vores løsninger med sportsgulve starter med projekteringsfasen, hvor vi tager en rådgivende snak med dig omkring projektet. Vores erfarne fagfolk vil besigtige opgaven, og vurdere hvilke udfordringer, som kunne opstå. Således følger vi opgavens forløb fra start til ende, og sørger også for at holde dig opdateret gennem hele processen.

Skal du bruge en anden gulvløsning? Vi kan bl.a. lægge følgende gulvtyper hos dig:

Har du brug for sportsgulve af høj kvalitet? Du kan altid give os et kald på telefon 61 40 48 48 eller send en mail til info@dfls.dk. Så finder vi sammen ud af en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud