Vil du gerne ringes op?

Få et eksklusivt udtryk med sildebensparket

Et gulv i sildebensparket har et tidløst og eksklusivt udtryk, da det er et meget klassisk gulv. Det kan derfor være med til at give din bolig eller virksomhed et stilrent og eksklusivt udtryk. Vi hjælper dig gennem hele processen når du skal have lagt sildebensparket.

Ud fra dine ønsker og behov rådgiver vi dig til den bedste løsning. Det kunne f.eks være hvilken træsort dit nye sildebensparketgulv skal lægges i. Vi lytter til dine ønsker og behov så vi kan tilpasse dit gulv derefter.
Derudover klarer vi hele processen, fra planlægning i samarbejde med tegnestuer til montering og rådgivning i hvordan du bedst vedligeholder dit nye gulv i sildebensparket. Ved korrekt vedligeholdelse kan dit nye gulv kun blive smukkere med tiden, og du sikrer en lang levetid.

Tilpasset gulvløsning

Alle rum og udtryk er unikke og individuelle. Derfor tilbyder vi unikke gulvløsninger. Vi tilpasser ud fra flere faktorer, bl.a. gulvets funktion, belastning, lokation og det ønskede udtryk. Sådan er du sikret et helt skræddersyet og unikt gulv når du får os til at lægge dit nye sildebensparket. Vi går aldrig på kompromis med vores kvalitet. Vi vil nemlig gerne aflevere et resultat hos dig som du kan være glad for i mange år.

Kontakt os på telefon 61 40 48 48 for at tage en snak om den optimale løsning for dig. Vi besigtiger gerne dit hjem eller virksomhedens lokaler for at sikre at et gulv i sildebensparket vil passe til lokalerne. Skulle en anden type af gulv passe bedre til dine ønsker eller behov, så vejleder vi dig til det bedste valg.

Få et godt tilbud på Vinylgulve Trægulve Tæpper Linoleumsgulve

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Se et udvalg af vores anmeldelser

5 ud af 5
Baseret på 12 anmeldelser

Fem stjerner

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Fem stjerner

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fem stjerner

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Fem stjerner

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Fem stjerner

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Fem stjerner

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi er eksperter i gulvbelægning

Udvalg af vores samarbejds­partnere

 
Atp logo
Fondens hus logo
Handelsbanken logo
Hvidovre Hospital logo
© Copyright - Danish Floor System ApS