Linoleumgulv har lang levetid og høj slidstyrke

Linoleum er et slidsikkert og praktisk valg lavet af 100% naturmaterialer.
Hvis du overvejer et linoleumgulv, kan vi tilbyde farveprøver, så du kan finde det visuelle udtryk, som passer til dig eller din virksomheds behov og ønsker.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Praktisk og lav omkostning med linoleumgulv

Med over 20 års erfaring har vi opnået store kompetencer med at lægge linoleumgulv for større erhvervskunder såvel som privatkunder. Vi sikrer os at du er med i hele projekt- og eksekveringsfasen, således at projektet forløber præcis som du ønsker det.

Har du behov for et ekstra og kreativt touch, når du skal have lagt linoleumgulv, så er vi eksperter i at tænke ud af boksen. Vi kan skræddersy en løsning således, at dit nye linoleumgulv passer ind i dit hjem eller til din virksomheds identitet.

Vi har base i Roskilde og servicerer private og erhvervskunder i Københavnsområdet og hele Sjælland. Kontakt os, hvis du ønsker vores professionelle ekspertise til lægning af linoleumsgulv hos dig.

Linoleum består af 100% naturlige materialer, og kan anvendes i adskillige typer af rum. Linoleumgulv er slidstærkt, nemt at gøre rent og har lave omkostninger gennem hele levetiden, hvilket ofte gør det til et praktisk valg.

Materialet har også mange muligheder i forhold til det visuelle. Et linoleumgulv kan eksempelvis trykkes med farver og grafiske logoer, der kan tilkendegive rummets ønskede visuelle udtryk. I projektfasen tilbyder vi rådgivning omkring farvespil og mønstre, ligesom vi også leverer grafiske prøver, hvis du har behov for det.

Hvad siger vores kunder?

Se et udvalg af
vores anmeldelser

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Vi har overblikket gennem hele forløbet

En løsning med linoleumgulv starter med en projekteringsfase, hvor vi tager en snak omkring projektet. Vores erfarne gulventreprenør besigtiger opgaven. Dermed er vi fra start opmærksomme på alle de udfordringer, der måtte være. Det kan eksempelvis være, at en bygnings arkitektur kræver et særligt touch.

Vi rådgiver og vejleder gerne til hvilket linoleumgulv er passer til dine behov. Om det skal være et klassisk eller specialdesignet gulv. Uanset dit valg sørger vi for en effektiv lægning af linoleumsgulv i dit hjem eller din virksomhed.

Viser det sig imidlertid, at det er en hel anden gulvtype, som er optimal for dig, hjælper vi blandt andet med:

Kontakt os i dag på telefon 23 96 76 95 og lad os tage en snak om dine behov og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning for dig. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på lægning af linoleumsgulv eller et af vores andre, flotte gulve.

Gulvfirma der laver linoleumgulv

Ofte stillede spørgsmål

Linoleumgulv er et ideelt valg for dem, der søger et bæredygtigt og allergivenligt gulv. Det er nemt at vedligeholde, slidstærkt og har naturlige antibakterielle egenskaber. Linoleum er også biologisk nedbrydeligt og bidrager derfor til et bedre miljø.

Linoleumgulv er velegnet til næsten alle typer rum, inklusive køkkener, stuer, soveværelser og endda offentlige lokaler eller erhvervslokaler som kontorer. Det er dog vigtigt at undgå gulvlægning i områder, hvor det kan blive udsat for konstant fugtighed, eksempelvis direkte i brusekabiner.

Linoleumgulv er let at vedligeholde. Regelmæssig fejning eller støvsugning for at fjerne støv og snavs, sammen med aftørring med en fugtig klud eller moppe, er normalt tilstrækkeligt. For dybere rengøring anbefales det at bruge produkter specifikt egnet til linoleumgulve.

Med korrekt vedligeholdelse kan linoleumgulve holde i mange år, ofte op til 20-40 år. Levetiden afhænger af slitagen samt hvor godt gulvet vedligeholdes.

Ja, vi tilbyder lægning af linoleumsgulv, og vi varetager processen fra start til slut. Allerede fra vejledning og valg af materialer til den faktiske gulvlægning.
Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om lægning af linoleumsgulv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at vælge det perfekte gulv for dit hjem eller din virksomhed. Kontakt os for at få mere information og et tilbud.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud