Tæppefliser og erhvervstæpper

Når resultatet skal være perfekt, kan du med fordel tage fat i os.
Vi hjælper virksomheder med nye, flotte tæppefliser eller erhvervstæpper i Roskilde, Københavnsområdet og på resten af Sjælland.

Et udvalg af vores
samarbejdspartnere

Vi monterer tæppefliser til kontor og virksomheder

Tæppefliser er det rette valg til belægning af gulv i mange virksomheder, specielt i kontormiljøer. Løsningen er populær, da der er mange fordele:

  • Slidstærkt materiale
  • Miljøvenlig løsning
  • Lyddæmpende
  • Stor fleksibilitet

Vi har stor erfaring med lægning af tæppefliser og erhvervstæpper hos virksomheder. Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os allerede i dag. Vi leverer og monterer på hele Sjælland.

De mange fordele ved tæppefliser

Tæppefliser har en lang levetid, da de er lavet af slidstærke materialer. De afgiver ikke skadelige stoffer, og derudover er de lavet således, at de ikke så let binder støv. Derfor er det en sundhedsmæssig fordel at have tæppefliser på et kontor, hvor mennesker typisk befinder sig mange timer om dagen.

Tæppefliserne afdæmper rumklang og andre lyde, hvilket igen er en stor fordel i et kontormiljø, hvor telefonopkald, støj og snakken ofte fylder rummet. Hvis I skal rykke rundt i rummet, eller der bliver spildt en kop kaffe, er det let at udskifte én eller flere af tæppefliserne i stedet for at skulle skifte et helt tæppe.

Fordelene ved tæppefliser er mange. Ønsker I at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed? Vi rådgiver gerne, hvis I har behov. Derudover kan I altid indhente et uforpligtende tilbud.

Hvad siger vores kunder?

Se et udvalg af
vores anmeldelser

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Super flot arbejde. Kan kun anbefale dem og de kommer til aftalt tid. Det er Ikke sidst gang vi bruger dem.

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang.

SUPER arbejde, som aftalt, ingen slinger i valsen. Kan kun anbefale dem.

Nicky er altid til at stole på, en aftale er en aftale.

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG.

Kan varmt anbefales, de er super dygtige :-) ;-) :-)

Erhvervstæpper med høj slidstyrke

Erhvervstæpper er ikke bare et helt almindeligt gulvtæppe. Det er vigtigt, at det er slidstærkt, da det ofte ligger i områder, hvor der færdes mange mennesker. I mødelokaler, kontormiljøer og specielt i indgangs- og gangarealer er det desuden vigtigt, at det er nemt at rengøre. Vi rådgiver dig gerne om optimal vedligeholdelse og pleje, når du skal bruge tæpper til erhverv.

Gulvet hos en virksomhed er med til at skabe et udtryk. Derfor har vi fokus på høj kvalitet. Både for at sikre, at I får et gulvtæppe, der er holdbart og nemt at rengøre, men også for at give jeres virksomhed det udtryk, I ønsker. Derudover kan et godt tæppe også skabe god akustik i større lokaler og høj gangkomfort.

Kontakt Danish Floor System

Vi har mere end 20 års erfaring med at finde de rette erhvervstæpper og tæppefliser til forskellige virksomheder, og vi sætter altid en ære i at skabe gode relationer med vores kunder, så vi gennem grundig dialog og imødekommenhed kan levere de bedste resultater.

Ring til os på 23 96 76 95 og få et uforpligtende tilbud på tæppefliser eller erhvervstæpper. I kan også sende en mail på info@dfls.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til jer. Vi ser frem til at høre fra jer.

Lægger tæpper til erhverv

Ofte stillede spørgsmål

Tæppefliser tilbyder mange fordele såsom lang holdbarhed, miljøvenlighed, lyddæmpning og fleksibilitet, hvilket gør dem ideelle til kontormiljøer.

Ja, tæppefliser er designet til at være slidstærke og har en lang levetid, hvilket gør dem til en sund og økonomisk løsning for kontorer.

Ja, en stor fordel ved tæppefliser er, at de let kan udskiftes, hvilket gør det enkelt at håndtere spild eller omstruktureringer i rummet.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud