Epoxy

Med over 20 års erfaring i branchen som gulvlægger- og entreprenør, har vi særlig ekspertise i den kreative, æstetiske og nøjagtige løsning indenfor alle gulvtyper.

Epoxy

Epoxy gulv I københavn og på sjælland

Epoxygulve egner sig godt til værksteder, da materialet både er rengøringsvenligt og stærkt. Danish Floor System tilbyder både tilrettelæggelse, eksekvering og tæt dialog.

Danish Floor System er professionel gulventreprenør med mere end 20 års ekspertise inden for fugefri gulve til virksomheder. Fugefri gulve som epoxy eller polyurethan gulve vinder mere og mere indpas i indretningen. De er både stærke og rengøringsvenlige og derfor meget velegnet til rum med stort slid.

Kontakt os for rådgivning om fugefri gulve i forbindelse med projektering af f.eks. epoxy gulv i København. Ring på telefon 61 40 48 48 eller kontakt os via mail for et uforpligtende tilbud.

Fugefri gulv til virksomheder – epoxy gulve på sjælland

Et epoxy eller polyurethan gulv er en oplagt løsning til f.eks. værksteder og lagre med tung trafik og risiko for pletter af f.eks. olie eller fødevarer. De fugefri gulve suger ikke snavset til sig, men lader sig let rengøre. Samtidig er det en æstetisk løsning med uanede muligheder for farvevalg og evt. mønstre.

Danish Floor System sparrer gerne med arkitekter, tegnestuer og byggefirmaer for at finde den perfekte løsning på epoxy gulv, polyurethan gulv eller andet fugefrit gulv i projekter på Sjælland og i Storkøbenhavn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud