Vil du gerne ringes op?

Kombinér det praktiske med det kreative

Vinyl gulvbelægning er et praktisk og slidsikkert valg. Det egner sig perfekt til travle områder på gulvet som for eksempel i sundhedspleje, uddannelse og industriområder. Vi kan levere grafiske farveprøver, således at du med sikkerhed kan se vinylens visuelle potentiale, som du eller din virksomhed gerne vil have det.

Vinylgulve er det sikre valg du skal tage, hvis du ønsker et gulv som ikke har behov for polish eller voks, er let at holde og har mange former for anvendelsesmuligheder. Udover dette kan vinylen tilpasses virksomhedens farver, eller I kan få påtrykt virksomhedens logo.

Vi rådgiver omkring de kreative og praktiske anvendelsesmuligheder ved vinylgulvbelægning. Vi følger dig og din virksomhed fra start til slut med tæt dialog, så du får vinylgulvet præcis som du vil have det. Kombinationen af det praktiske og det kreative er blandt andet en af vores spidskompetencer. Således sikrer vi, at du får en løsning som er anvendelig samt skræddersyet til dig.

Sådan starter vores planlægning

Ved større løsninger med vinylgulv vil projekteringsfasen altid starte med, at vores erfarne fagmand besigtiger jeres rum og lokaler. Dette skaber udgangspunktet til udarbejdelse af en projektplan, så processen altid er gennemsigtig for dig som kunde.


Vi er engagerede i kreative og brugbare løsninger, hvor eksempelvis farvespil og grafiske logoer kan skabe et unikt præg for vinylen. Vi hjælper naturligvis med rådgivning og vejledning i valg af farver og mønstre, alt efter rummets anvendelsesform samt dine egne ønsker og behov.

Vi har base i Roskilde og vi servicerer hele Sjælland med gulvbelægning i vinyl. Kontakt os på telefon 23 96 76 95, for en god snak om dine behov. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud.

Få et godt tilbud på Vinylgulve Trægulve Tæpper Linoleumsgulve

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Se et udvalg af vores anmeldelser

5 ud af 5
Baseret på 12 anmeldelser

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Sune Pehrsson-Larsen

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Pia Mertz

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Philip Andersen

Super perfektionistiske drenge der får tingene til at spille hver gang

Sune Pehrsson-Larsen

Kan varmt anbefales, de er super dygtige:-);-):-)

Pia Mertz

Fantastiske dygtige folk, og arbejde til UG

Philip Andersen

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi er eksperter i gulvbelægning

Udvalg af vores samarbejds­partnere